21 feb: Østjydsk Bank leverer første overskud siden 2011
21 feb: RTX/CEO: God salgsvækst og kundetilgang tegner positivt
21-02-2017 14:37:22

FLSmidth vinder første fase af EPC-kontrakt til guldmine

Relateret indhold
24 jul - 
Aktier/åbning: GN og Nordea i front for afdæmpet negati..
21 jul - 
Fredagens aktier: Mærsk, Novo og FLSmidth sendte C20 ti..
21 jul - 
Aktier/middag: FLSmidth får stryg og tager bunden i C20
Relateret debat
21 jul - 
Ja det naturligvis lettere. Jeg kigger måske 2-3 gange ..
21 jul - 
Nåh... så snakker vi om to forskellige ting..
21 jul - 
Google Fls, på deres hjemmeside fanen investor, share p..

PRESSEMEDDELELSE, KØBENHAVN, DANMARK 

 

FLSmidth er blevet tildelt første fase af en EPC-kontrakt med Belo Sun Mining Corp. for et procesanlæg til Volta Grande-guldminen i den brasilianske Amazonas-region

Belo Sun Mining Corp. ("Belo Sun") har afgivet en ordre til FLSmidth på første fase af en EPC-kontrakt omfattende ingeniørarbejde, udstyrsleverancer og entreprenørarbejde til guldmineprojektet Volta Grande på Xingu River ca. 50 km sydvest for Altamira i Pará State i Brasilien. Kontrakten omfatter gennemførelse af det grundlæggende ingeniørarbejde, udvælgelse af entreprenørfirma og planlægning af opførelsen af procesanlægget.

Belo Sun er et canadisk mineralefterforsknings- og udvindingsselskab med en portefølje, der er fokuseret på guld i Brasilien. Belo Suns største prioritet er at fremme og udvikle Volta Grande-projektet. President og CEO for Belo Sun, Peter Tagliamonte, udtaler: "Det er med stor glæde, at vi indgår et samarbejde med en førende international leverandør af mineteknologi og -udstyr, som har en række gode resultater i Brasilien. Vi er overbevist om, at firmaets store erfaring i landet, og i særdeleshed i Para State, vil være et godt supplement til vores egne ressourcer inden for projektudvikling og minedrift under forberedelsen af anlægsfasen i Volta Grande."

Koncerndirektør for FLSmidths Minerals Division, Manfred Schaffer, tilføjer: "FLSmidth er brancheledende, når det drejer sig om at designe, udstyre og opføre hele processer. Med vores enestående proceskendskab og vores position som markedsleder inden for guldudvinding udfordrer vi konventionerne og finder frem til bedre løsninger."

Efterfølgende forventes FLSmidth som en del af en samlet kontrakt at skulle understøtte udviklingen af Volta Grande guldprojektet med teknologi, design, validering af metallurgisk testarbejde, fremskaffelse og levering af specialudviklet procesudstyr, herunder knuser, mølle, sigter, fortykningsmidler, transportbånd, pumper & cykloner, udvaskningstanke, CO2-regenerering på stedet (CIP), elueringssystemer og det såkaldte gold room, hvor udvundet guld opbevares, anlæg, træning, idriftsættelse og support i opbygningsfasen. Belo Suns estimerede værdi af alle kontraktens faser er omkring USD100 mio.

Belo Sun Mining Corp. skønner, at guldprojektet Volta Grande indeholder mere end 4,8 mio. ounces afmålt og indikeret guld, og at minen i gennemsnit vil producere 167.000 ounces i løbet af 21 år. Volta Grande forventes at blive den største guldmine i Brasilien.

###

Global

Kristoffer Bohr Grønbæk

Content Manager,

Group Communications

Mobil: +45 3093 1427

krg@flsmidth.com

Global

Manfred Schaffer

Group Executive Vice President,

Mineraldivisionen

Telefon: +45 3618 1800

FLSmidth er markedsledende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden. Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for FLSmidth og firmaets 12.000 ansatte. Firmaet havde i 2016 en omsætning på 18 milliarder kroner. Læs mere på www.flsmidth.com

Læs som PDF


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.

The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.

Source: FLSmidth via Globenewswire

Vedhæftet fil: Læs som PDF.pdf

Opret kommentar

Relateret debat

  • 1 uge
  • 1 måned
  • 1 År
21 jul
FLS
Jeg mener at der er et rebound på vej, og aktien ender nær de 500 inden for et års tid
2
21 jul
FLS
Har du evt et link til de tal. Jeg kigger på Fls hjemmesider hvor handler er vist, og kan ikke genke..
1
21 jul
FLS
Der god støtte nedad. Skulle undre mig om aktien har toppet i det samme år den rammer bunden i omsæt..
1

Aktier/middag: Novo og Genmab presser dansk marked i rødt

24-07-2017 11:27:49
Det danske aktiemarked er præget af kursfald mandag, hvor Novo Nordisk, Genmab og Pandora er under størst pres blandt de største aktier.Omkring middagstid falder C20 Cap-indekset 0,8 pct. til 1159,07. Det er primært en svækkelse af dollar og justeringer af kursmål, som er i fokus, inden den danske regnskabssæson for alvor kommer op i gear i starten af august.- Dollar er blevet svækket på det senes..

Carlsberg/Berenberg: Kursmålet løftes til 652 kr. - gentager "hold"

24-07-2017 08:13:02
Carlsberg gør sig fortsat kun fortjent til anbefalingen "hold" hos den tyske bank Berenberg, der dog sætter et nyt kursmål på 652 kr. mod tidligere 577 kr.Det sker i en dugfrisk brancheanalyse, hvor bankens bryggerianalytikere har set nærmere på det vietnamesiske marked.Berenberg fastholder i analysen også anbefalingen "hold" af Heineken, mens Anheuser-Busch Inbev stadig foretrækkes med anbefaling..

Vestas-rival får vindmølleordre til projekt i Indonesien i hus

21-07-2017 16:09:14
Tysk-spanske Siemens Gamesa har landet en ordre på 72 megawatt (MW) fordelt over 20 vindmøller af typen SWT-3,6-130 til et projekt i Indonesien.Projektet, som hedder Tolo 1, bliver udviklet af det lokale energiselskab Equis Energy, der også står som køber af møllerne. De skal efter planen installeres mod slutningen af 2017, hvorefter idriftsættelse kan indledes tidligt i 2018. Sammen med ordren ha..

Mest læste nyheder

  • 24 timer
  • 48 timer
  • 1 uge
1
Aktier/middag: Novo og Genmab presser dansk marked i rødt
2
Genmab/Carnegie: Mere end fordobler kursmål og sænker anbefaling
3
Mandagens aktier: Novo og Novozymes faldt mest i presset marked
4
Aktier/tendens: Analytikerne ser med mildere øjne på Carlsberg og GN
5
Volkswagen holder ekstraordinært møde under kartelmistanke

Relaterede aktiekurser

FLSmidth & Co A/S 390,00 0,2% Stigning i aktiekurs

Køb- og salgsanbefalinger

  • Trend
  • Pengemaskinen

Copyright Euroinvestor A/S 2017  Disclaimer Privatlivspolitik
Aktieinformation leveres af Interactive Data.
Data er forsinket 15-20 minutter iht. de enkelte børsers regler om videredistribution.
 
25. juli 2017 02:30:06
(UTC+01:00) Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
Version: LiveBranchBuild_20170720.2 - EUROWEB2 - 2017-07-25 02:30:06 - 2017-07-25 02:30:06 - 1 - Website: OKAY